inter miami trøje børn Solskjær er noget fanget; han kan ikke

inter miami trøje børn Solskjær er noget fanget; han kan ikke risikere at skade selvtilliden hos unge spillere, som han til sidst vil bruge, men bliver straffet for at bruge seniorspillere, som han med sikkerhed ved ikke er i stand til. En mere aggressiv manager – mere sikker på sin evne til ikke kun at spille, men også at forbedre unge – kan nærme sig et spil med mere overskud.

Det er veletableret, at United udnytter de pladser, de har fået af bedre sider, men kæmper for at nedbryde hold, der er klar til at iværksætte deres egne kontraangreb. Solskjær burde være i stand til at finde ud af denne gåde med spillerne til hans rådighed.

Når vi går ind i åbningen af ​​transfervinduet, er der en chance for, at den administrerende næstformand Ed Woodward kan skrive over revnerne og give en endnu uprøvet manager chancen for at lære på jobbet. At underskrive for eksempel en James Maddison eller en Christian Eriksen ville overflødiggøre Solskjærs behov for at finde sine egne løsninger fra Juan Mata og Lingard.

Mod Arsenal har Solskjær ingen nye spillere at bruge. Han kan have inter miami trøje messi børn Paul Pogba tilbage, og ligesom det var for Jose Mourinho, kunne det være forskellen mellem succes og fiasko at finde en måde at få det bedste ud af ham på.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*