messi trøje Mourinho vil være under pres for at levere succes

messi trøje Mourinho vil være under pres for at levere succes efter at have afsluttet sidste sæson tomhændet, med Berbatov overbevist om, at en første topklassekrone siden Sir Alex Ferguson gik på pension kan sikres.

Bulgareren tilføjede: “Manchester United har brug for at komme tilbage til at være mestre igen, for at gøre dette skal du gøre én ting, og kun én ting, du skal vinde. Det er lige meget, hvor mange mål du scorer; et mål er nok, hvis du ikke lukker et i dit net.

“Det bliver sværere, da holdene bliver stærkere i ligaen.

“Alle vil gerne være det hold, som folk siger, ‘de spiller fantastisk fodbold’, men på min tid i klubben, og hvordan vi plejede at gøre tingene, er der ikke så mange ændringer. Man afleverer stadig bolden, og man bevæger sig, det er ikke svært, og nu har United talentfulde spillere på holdet og kan forbedre sig med at blive nummer to.

“Mourinho er den bedste til dette, du kan ikke stille spørgsmålstegn ved messi trøje børn hans evner med det sølvtøj, han har vundet. Når jeg går tilbage til træningsbanen, fortæller spillerne mig, hvordan holdet er godt bygget, og jeg kan ikke vente med at se dem som mestre.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*