al-nassr trøje Guardiola brugte en 3-4-1-2-formation for at kunne

al-nassr trøje Guardiola brugte en 3-4-1-2-formation for at kunne få begge mænd i samme række, og selvom begge endte på scoringslisten – med Jesus på vej ind i Citys anden udligning på eftermiddagen – blev catalaneren tvunget til en gentænk ved pausen med Boro i spidsen.

Efter kampen forklarede han sin tankegang bag sin indledende startopstilling, men indrømmede, at hans bedste intentioner hurtigt blev omgjort, da nedrykningskæmperne fordoblede hans wing-backs.

“[Jeg ville] sætte Sergio og Gabriel foran,” fortalte han journalister. “Jeg ønskede ikke at sætte Kevin [De Bruyne] som en fast midtbanespiller, jeg foretrækker at sætte Kevin mere i kontakt med vores backs, især i højre side med Jesus Navas og har to angribere i feltet.

“I de første fem eller 10 minutter var det godt, men så havde vi problemer med at kontrollere de to-mod-en, de skabte på siderne. I de sidste 10 minutter ændrede vi det lidt, og i anden halvleg spillede vi kantspillere mod kantspillere.”

Guardiola beklager Jesus fravær

Guardiolas hold så bedre ud til den ændring ved pausen, men var ikke i argentina trøje messi stand til at forsegle en sejr, der ville have bragt dem på tredjepladsen forud for Liverpools kamp i Watford mandag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*