bayern münchen trøje børn Malawis forberedelser til

bayern münchen trøje børn Malawis forberedelser til tirsdagens kamp mod Marokko er blevet hæmmet af mangel på basale fornødenheder såsom mælk, mens en række spillere og medarbejdere har fået madforgiftning.

Marinica hævder også, at hans team har vasket deres eget vasketøj, og rumænerens kommentarer kommer på baggrund af lignende anklager fra Gambia-lejren, og han efterlyser en forklaring fra Afcon-arrangørerne.

“Du ville ikke se Sadio Mane vaske sine egne underbukser og hænge dem på en busk for at tørre,” sagde Marinica til ESPN. “Gambia har det samme problem, og der er forskellige standarder her, hold bliver behandlet forskelligt.

“Vi taler om inklusion, vi vil have minnows, små hold, der laver fantastiske ting, men når det kommer til de sidste stadier, har folk ikke lyst til, at vi skal spille mod Kap Verde og ikke Senegal, der spiller mod Marokko [for eksempel].

“Der skal stilles visse spørgsmål; hvorfor sker disse ting for os, bellingham trøje hvorfor kun for de mindre hold, hvorfor kun for Comorerne, Gambia, os?”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*