billige fodboldtrøjer børn Lyon-stjernen Rayan Cherki har afsløret

billige fodboldtrøjer børn Lyon-stjernen Rayan Cherki har afsløret, at hans talenter oprindeligt blev opdaget af en træner, der så ham spille på en parkeringsplads.

Cherki er blevet et af de mest eftertragtede talenter i Europa efter at have brød igennem til Lyons førstehold i sidste sæson som 16-årig.

I juni afslørede Lyons præsident Jean-Michel Aulas, at Manchester United og Real Madrid begge var interesserede i at underskrive Cherki, før han forpligtede sig til en professionel kontrakt med Lyon.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
I en tale til Telefoot sagde Cherki, at hans vej i fodbold begyndte med et tilfældigt møde med en Lyon-træner på en parkeringsplads.

“Det blev gjort på en parkeringsplads,” sagde Cherki. “Som sædvanlig fodboldtrøje med navn børn var jeg med min bold. Jeg begyndte at jonglere, og jeg var heldig at støde på en OL-træner, der foreslog, at jeg skulle tage prøver.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*