tottenham tøj børn Da han skød hjem med 16 minutter

tottenham tøj børn Da han skød hjem med 16 minutter tilbage for at vinde en 2-0-sejr – Barella havde åbnet scoringen tidligt – blev Juventus-angriberen Italiens næstyngste målscorer i historien.

Rekordholderen, Bruno Nicole, var kun 18 år, da han scorede to gange for Italien i en 2-2 uafgjort mod Frankrig i 1958, men han tilføjede aldrig sit resultat.

Det ville være en stor overraskelse, hvis historien gentager sig, især med Kean til at starte mod Liechtenstein tirsdag aften.

Løftet om mange flere mål er dog ikke den eneste grund til, at “Alle er vilde med Kean”, som Tuttosport udtrykte det mandag morgen.

Keans fremkomst er ikke kun positivt for landsholdet; det er positivt for en nation, der i øjeblikket er fyldt med splittelser over en række polariserende spørgsmål, først og fremmest immigration.

Det var derfor opmuntrende at se Keans historiske strejke fodboldtøj med tryk modtaget med så stor glæde i Italien. Både Gazzetta dello Sport og Corriere della Sera gik med overskriften ‘Yes We Kean’ søndag morgen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*