liverpool trøje Manchester United teen-sensation Shola

liverpool trøje Manchester United teen-sensation Shola Shoretire har valgt Juan Mata som sit ideelle forbillede, hvor den 17-årige påpeger, at den VM-vindende midtbanespiller “altid er to skridt foran” spillet.

Det er en vej, som en spændende Old Trafford-akademiuddannet har til hensigt at betræde, med seniorspilletid set under Ole Gunnar Solskjær i 2020-21.

Den lovende forward behøver ikke lede langt efter inspiration, når det kommer til at skabe en succesfuld karriere, men han anser den 33-årige spanske landsholdsspiller Mata for at være valget af dem, der sætter standarden.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Hvad er der blevet sagt?
Adspurgt af Uniteds officielle hjemmeside om at nævne den spiller, han liverpool trøje børn ser mest op til, sagde Shoretire: “Jeg tror, ​​siden jeg startede med at spille fodbold, har jeg altid spillet mindst et år op.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*