manchester city trøje børn Manchester United-manager Ole Gunnar

manchester city trøje børn Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har holdt sine kort tæt til brystet angående potentielle januarsigneringer i klubben og insisterer på, at det altid er nemmere at lave aftaler om sommeren.

De Røde Djævle-boss har tidligere bekræftet, at han håber at komme ind på markedet, når vintervinduet åbner, og insisterer på, at “pengene er der” for spillere at ankomme til klubben.

Uniteds skuffende start på 2019-20-sæsonen, der fik dem til at sygne hen på 10. pladsen i Premier League-tabellen efter at have lidt fire nederlag i 11 kampe, har forstærket opfordringerne til Solskjær om at forbedre sit hold.

Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
En spiller på klubbens radar er Juventus-angriberen Mario Mandzukic, manchester city trøje børn haaland hvor United er ved at lukke en aftale på £9 millioner ($11 millioner) til kroaten, da Solskjær ser ud til at styrke hans angrebsmuligheder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*