manchester united trøje børn Motivation er ikke et

manchester united trøje børn Motivation er ikke et problem i Melbourne Victory, hvor træner Kevin Muscat hævder, at hans spillere er “så tørstige” efter forbedringer forud for deres sammenstød med Brisbane Roar.

Victory har vundet deres seneste fem kampe og er på otte kampe ubesejret, hvilket har taget Big V seks point foran Melbourne City på tredjepladsen som den førende udfordrer til A-League-lederne Sydney FC.

Forud for tre kampe på otte dage, startende med Roar på AAMI Park fredag aften, er Victory i en rig form, og Muscat insisterer på, at han ikke har behøvet at knække pisken for at få sit hold der.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin manchester united trøje børn tilbud form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
“De ting, der bliver drevet fra spillegruppen selv, vejer mest. Så enkelt er det,” sagde han torsdag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*