manchester united trøje børn Neville ser heller ingen tegn på

manchester united trøje børn Neville ser heller ingen tegn på, at Glazers ville være villige til at diskutere et salg på trods af det pres, de til tider har befundet sig under.

Den tidligere forsvarer sagde: “Jeg kender Glazer-familien, mødte dem sandsynligvis fem gange i mit liv, men uanset hvad Gary Neville siger, vil de ikke gøre noget.

“Tro mig, de kommer til at sælge, når de vil sælge. De er forhærdede forretningsfolk, der gennemlevede en kampagne med grønt og guld i to år, hvor fansene i det væsentlige slog dem, billeder overalt, og de rykkede ikke en tomme.

»Hvis Gary Neville kommer ud i morgen og siger, at Glazer-ejerskabet er dårligt for Manchester United, så trækker de bare på skuldrene og siger, at der er en til.

“Jeg tog penge fra Glazer-familien i det væsentlige fra 2004 til 2011 som manchester united trøje børn tilbud spiller, så tanken om, at jeg forlader klubben og [bliver] ikke længere betalt af dem og begynder at tude, ville kompromittere mig: ‘Åh, du var okay, da du tog penge af dem som spiller, og sagde aldrig noget som spiller.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*