messi fodboldtøj børn “Menneskelighed og sociale medier,

messi fodboldtøj børn “Menneskelighed og sociale medier, når det er værst. Ja, jeg er en sort mand, og jeg lever hver dag stolt over, at jeg er det. Ingen, eller ingen kommentarer, vil få mig til at føle mig anderledes. Så undskyld, hvis du ledte efter en stærk reaktion, du får det simpelthen ikke her,” skrev han.

Menneskelighed og sociale medier, når det er værst. Ja, jeg er en sort mand, og jeg lever hver dag stolt af, at jeg er det. Ingen, eller ingen kommentarer, vil få mig til at føle mig anderledes. Så undskyld, hvis du ledte efter en stærk reaktion, du vil simpelthen ikke få det her ??

— Marcus Rashford MBE (@MarcusRashford) 30. januar 2021
“Jeg deler ikke skærmbilleder. Det ville være uansvarligt at gøre det, og som du kan forestille dig, er der ikke noget originalt i dem. Jeg har smukke børn i alle farver, der følger mig, og de behøver ikke at læse det. Smukke farver, der kun skal blive fejret.”

United-boss Ole Gunnar Solskjær sluttede sig til fordømmelsen messi inter miami trøje børn af ​​racister online og sagde på en pressekonference fredag: “Det er bare utroligt, at vi stadig har disse scener, dette misbrug i 2021.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*