messi miami trøje Mikel Arteta siger, at Arsenal skal lære

messi miami trøje Mikel Arteta siger, at Arsenal skal lære af Chelseas sejrsmål på søndag, mens de forbereder sig på at møde et af Premier Leagues farligste kontraangrebshold i Manchester United.

Efter en disciplineret præstation, der så ud til at bringe Arteta hans første sejr som cheftræner, blev Arsenal sunket med to mål i de sidste syv minutter mod deres London-rivaler i søndags.

Vinderen, som blev scoret af Tammy Abraham, kom efter en hurtig pause fra gæsterne, som efterlod Arsenals forsvar fuldstændig udsat.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Det var den type mål, Arsenal har indkasseret alt for ofte i denne messi miami trøje børn sæson, og det er en svaghed, Arteta ved, at United vil se efter at udnytte med Daniel James og Marcus Rashfords tempo, når de besøger Emirates Stadium på nytårsdag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*